Informationskväll om Brott i nära relationer

Tid: 23 oktober 2012 18:00 - 23 oktober 2012 20:00

Välkommen till Polismuseet tisdagen den 23 oktober kl. 18.00-20.00. Informationskvällen riktar sig i första hand till yrkesverksamma som vill veta mer om denna typ av brott.

Våld mot personer med funktionshinder ser ofta annorlunda ut än andra våldsbrott i nära relationer och det finns många frågetecken kring den här brottsligheten.

Välkommen till Polismuseet tisdagen den 23 oktober kl. 18.00-20.00

Fri entré - men föranmälan krävs då antalet platser är begränsade.

Anmäl dig till: michaela.engvall@rps.police.se senast den 10 oktober.

Medverkande:

Helene Forssbaeck, polis med erfarenhet av att utreda brott i nära relationer och grova våldsbrott.

Denise Cresso, informationsansvarig och socionom samt Kerstin Kristensen, projektledare och doktorand från Utvecklingscentrum Dubbelt Utsatt. Dubbelt Utsatt utvecklar och förmedlar kunskap om mäns våld mot kvinnor med funktionsnedsättning.

Michaela Engvall, pedagog på Polismuseet, är kvällens moderator

Tillbaka till kalender