Grattis Ella vinnare av tävlingen "månadens uniform" i januari

Juryns motivering: Ella har givit polisen en helt ny, stilren look med inspiration från manga. Hennes futuristiska mangapolis är inte bara snygg och praktisk utan utstrålar verkligen det Ella tycker en polis ska vara, nämligen "snäll men bestämd".

månadens uniform 2012Ett stort grattis till Ella Landgren 9 år vinnare av tävlingen "månadens uniform" i januari. Ella säger att uniformen ser ut så här "för att jag inte gillar för mycket färg". Ella tycker att polisen ska vara "snäll men bestämd". Var de ska vara? Jo, "gjärna i centrum".

Juryns motivering:

Alla barn som besöker Polismuseet kan vara med i målartävlingen "Månadens uniform"! Varje månad utser vi en ny uniform. Vinnaren belönas med en poliströja och det vinnande bidraget publiceras här www.polismuseet.se och på www.facebook.com/polismuseet.

Här kan du se tidigare vinnare av "Månadens uniform".