Musikhjälpen: Buda hem en åktur i polisens världsunika Porsche

Du får en heldag där du åker med i polisens Porsche och får en exklusiv guidad tur i Polismuseets fordonssamling i Stockholm och hjälper Musikhjälpen så att ingen ska behöva fly undan klimatet.

polisporsche

Att få åka i denna Porsche är en unik upplevelse – detta är den enda
av sitt slag i världen. Förra året hade vi samma erbjudande
men den auktionen bröts då vinnaren fick förhinder.
Alla som verkligen gillar Porsche får nu en andra chans.
Ta den chansen och hjälp samtidigt Musikhjälpen
så att ingen ska behöva fly undan klimatet.
Eftersom bilen är ett museiföremål så bokar vi in åkturen
när det är torrt och varmt väder.

Lägg ditt bud här

Obs! Tänk på att ditt bud är bindande

Om Porschen:
Denna Porsche 911T levererades till länstrafikgrupperna i Ljungby år 1970 och där kördes den fram till år 1974. Sommaren år 1998 hittades Porschen i bedrövligt skick av Sven Widner i Staffanstorp. Han renoverade den med viss polishjälp. Senare köpte Rikspolisstyrelsen Porschen och skänkte den till dåvarande Polistekniska museet år 2004.

Ingen ska behöva fly undan klimatet
Musikhjälpen är ett insamlingsevent som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. De senaste fem åren har över 100 miljoner människor tvingats på flykt på grund av klimatrelaterade katastrofer. Nu vill vi ha din hjälp att öka katastrofberedskapen och göra skillnad för dem som drabbas. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.